Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


H εταιρεία Alvek έχοντας αποκομίσει μια πολυετή εμπειρία και διαρκή ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών, είναι σε θέση πλέον να αναγνωρίσει πως η ασύδοτη οικονομική ευμάρεια δε συνάδει με την εξέλιξη και ευπορία των πολιτών.

Συμπορεύονται, εφόσον πρωτίστως εξασφαλίζεται ο σεβασμός των παραγωγικών διαδικασιών ως προς το περιβάλλον, η εξάλειψη της ρύπανσης, η εξοικονόμηση ενέργειας & αναλώσιμων υλικών και η μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσα από οργανωμένες κινήσεις σωστής περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η φιλοσοφία αυτή, οδήγησε την Alvek στην κατασκευή κουφωμάτων με υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη μας, καθώς επίσης προβαίνει η ίδια σε ανακύκλωση όλων των υλικών που αποτελούν φύρα. Επιπλέον, τα προϊόντα που η ίδια έχει κατασκευάσει είναι ενεργειακά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τέλος, η Alvek με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, παραμένει πρωτοπόρος στο σχεδιασμό λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων και εξελιγμένων προϊόντων τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα events, τελευταία νέα, καινοτόμα προϊόντα και όλες τις προσφορές μας :

Ιδιώτες

Επαγγελματίες