Ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης κουφωμάτων και πόσο 'απλή' τελικά είναι;

Δυστυχώς οι κατασκευές κατοικιών και κουφωμάτων των περασμένων χρόνων είναι παλιάς τεχνολογίας και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στις σημερινές απαιτήσεις της σύγχρονης κατοικίας. Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο και υψηλή αισθητική.

Αντικαθιστώντας λοιπόν τα παλιά σας κουφώματα με ενεργειακά κουφώματα Alvek, κερδίζετε υψηλή ηχομόνωση για καλύτερη ποιότητα ζωής, αυξημένη ασφάλεια καθώς και καλύτερη αισθητική του χώρου και εξοικονομείτε ενέργεια τουλάχιστον 23% .

Τώρα βέβαια οι περισσότεροι ανησυχούν για τη διαδικασία και κατά πόσο θα ταλαιπωρηθούν από το σύνολο αυτής της εργασίας, όμως η αλήθεια είναι ότι πραγματικά αξίζει να ληφθεί αυτή η απόφαση και εμείς με τη σειρά μας έχουμε οργανώσει εξαιρετικά όλη αυτή τη διαδικασία προκειμένου να σας διευκολύνουμε όσον το δυνατόν περισσότερο και προς το καλύτερο.

Η διαδικασία λοιπόν που ακολουθούμε είναι η εξής:

Καταρχήν, θα ορίσουμε ραντεβού στον εκθεσιακό χώρο μας ή στις εκθέσεις των αντιπροσώπων μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τις επιλογές των ειδών των κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και την ποικιλία χρωμάτων, εξαρτημάτων και πολλών άλλων σημαντικών πληροφοριών που θα πρέπει να επεξεργαστούμε. Με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, θα σας καθοδηγήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές που μπορείτε να έχετε και θα συντάξουμε  αναλυτική προσφορά με πλήρη περιγραφή όλων όσων συμφωνήσαμε.

Στη συνέχεια ορίζουμε ένα δεύτερο ραντεβού στο χώρο σας αυτή τη φορά με το τεχνικό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργήσει αυτοψία των απαιτήσεων αλλά και των αναγκών του χώρου και έπειτα θα ληφθούν από τον ίδιο τελικά μέτρα παραγωγής καταγράφοντας την τελική επιλογή σας βασιζόμενος στην αναλυτική προσφορά που εκδώσαμε στην πρώτη μας συνάντηση.

Ορίζουμε το χρόνο παράδοσης και παραδίδουμε ιδιωτικό συμφωνητικό που θα αναφέρει όλους τους όρους της συνεργασίας μας. Μόλις η παραγγελία κατασκευαστεί, κλείνουμε το τελευταίο μας ραντεβού και σας επισκέπτεται το συνεργείο μας, το οποίο αποξηλώνει και απομακρύνει τα παλιά κουφώματα σας, χωρίς να δημιουργήσουν μερεμέτι και τοποθετούν τα νέα σας κουφώματα σε μία μέρα.

Μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση, ο χώρος που εργάστηκε το συνεργείο μας θα καθαριστεί και στη συνέχεια παραδίδεται στον πελάτη. Τέλος, ο τεχνικός μας θα σας υποδείξει τον τρόπο χρήσης των κουφωμάτων όπου γίνεται και ο τελικός έλεγχος και θα σας παραδώσει τη δήλωση συμμόρφωσης στις Ευρωπαϊκές οδηγίες CE, την 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, το εγχειρίδιο συντήρησης και καθαρισμού των κουφωμάτων και το δελτίο τεχνικών υπηρεσιών το οποίο θα πρέπει να υπογράψετε κρίνοντας το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.