Εγγυημένη Ποιότητα για μια ζωή…

Τα προϊόντα της εταιρείας Alvek χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους, η οποία οφείλεται στις πιστοποιημένες αλλά και επώνυμες α΄ ύλες (ISO 9001). Πέραν του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού, καθοριστικός είναι ο ρόλος της κατασκευής των προϊόντων, ο οποίος πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια, αυστηρότητα και ακολουθία των προδιαγραφών όπως επιτάσσει το πρότυπο του FPC, προκειμένου να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ποιότητα του τελικού προϊόντος τόσο για την καλή λειτουργία του, όσο για την αντοχή του στη μακροχρόνια χρήση του, επιβεβαιώνοντας ότι κάνατε την ιδανική επιλογή.

Δεδομένου λοιπόν ότι για την εταιρεία μας απώτερος σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας και η διασφάλιση της ικανοποίησης για την επιλογή που κάνατε, η εταιρεία μας σας παρέχει με κάθε προϊόν ένα απαραίτητο συνοδευτικό εγχειρίδιο το οποίο περιλαμβάνει τεχνικές πληροφορίες, εγγύηση καλής λειτουργίας και οδηγίες για τη συντήρηση και χρήση των προϊόντων.

Συγκεκριμένα, η εγγύηση της Alvek αναφέρει ρητά ότι τα συνθετικά και τα αλουμινίου κουφώματα συνοδεύονται από έγγραφη 10ετή εγγύηση στα προφίλ λευκού χρώματος, ενώ τα έγχρωμα συνθετικά κουφώματα συνοδεύονται από έγγραφη 5ετή εγγύηση. Όσον αφορά τα ρολά, σας παρέχουμε 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας τους, ενώ τα μοτέρ συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση.

Είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία, παρέχοντας σας την ιδανική επιλογή κουφώματος, σε οικονομική τιμή, διατηρώντας στον υπέρμετρο βαθμό την εξειδίκευση των υπηρεσιών μας, την άρτια ποιότητα μας και τη σωστή λειτουργία των προϊόντων μας καθώς επίσης και τις after sales παροχές μας.